Kartulisalat on täielik klassika, kuid vahelduseks võib süüa ka makaronisalatit. Koguseid ei hakanud kirja panema, kuna salati tegemine käib suht tunde ja maitse järgi. Oleneb, kui palju on sööjaid, nii palju tuleks ka salatit valmistada.
Vaja läheb:
keedetud pastat (kasutasin neid pisikesi tähekese-kujulisi)
sinki
marineeritud kurki
keedetud muna
tomatit
riivitud juustu
majoneesi
hapukoort
soola
natukene sinepit
natukene suhkrut
musta pipart
Lõika sink, kurk, tomat ja keedetud munad väikesteks tükikesteks. Lisa need keedetud pasta hulka, samuti riivjuust. Kastme jaoks sega omavahel majonees ja hapukoor. Maitsesta kaste vähese suhkru ja sinepiga, lisa soola ja musta pipart ka. Ühenda kaste salatiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar