neljapäev, 8. märts 2012

Marjavaht

Tegu on väga lihtsa ja maitsva magustoiduga, mida tuleks kohe peale valmistamist serveerida. Marjad lisavad vahule hapukust ja šokolaad magusust. Magustoidus on kasutatud vahustatud munavalget. Pikka aega ei julgenud mina süüa toite, kuhu sisse kasutatakse toorest muna, aga nüüd olen hakanud sellest üle saama, karta pole tegelikult suurt midagi.

Vaja läheb:
2 dl rõõska koort 35 %
1 dl erinevaid marju
50 g valget šokolaadi
1 munavalge
4 spl suhkrut

Vahusta rõõsk koor 1 spl suhkruga. Püreesta marjad 1 spl suhkruga, muidugi võib alati suhkrut juurde lisada. Lisa püreestatud marjad vahukoore hulka. Sulata vesivannil valge šokolaad ja lisa see vahukoore hulka. Lõpuks vahusta munavalge 2 spl suhkruga tugevaks vahuks ja sega ka vahukoore hulka. Kaunista magustoitu marjadega ja naudi koheselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar