Mõnus kaste, mis sobib kuumadel ilmadel ideaalselt söögilaule. Kastet võib süüa niisama või serveerida värskelt keedetud kartulitega.
Kastme valmistamiseks on vaja:
2 tomatit
3 kurki
4 keedetud muna
1 liiter hapupiima
200 g hapukoort
värsket rohelist sibulat
tilli
maitse järgi soola ja pipart
Hakkida kurgid ja tomatid ning panna ühte suurde kaussi. Keedetud munad tuleb tükeldada ja lisada hakitud kurkide ja tomatite hulka. Kaussi kallata hapupiim, lisada hapukoor ning seejärel segada läbi. Kastme sisse hakkida värsket rohelist sibulat ja tilli, maitse järgi lisada soola ja pipart. Jällegi segada kastet ja valmis ta ongi. Kastet võib kohe süüa või panna külma, et maitsed paremini seguneksid. Nii lihtne ja maitsev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar