kolmapäev, 17. august 2011

Tuunikalaga pastaroog


Tegemist on ühe väga lihtsa retseptiga, mis meeldib kindlasti kõikidele tuunikala sõpradele. Retseptis kasutasin minipastat, neid tähekese-kujulisi, mida ehk kasutatakse suppide sees. Igaks juhuks mainisin, kuna pildilt ei saa päris täpselt aru, on see nüüd siis riis või pasta.

Vaja läheb:
u 300 g pastat (vastavalt sööjate arvule)
185 g tuunikala tomatikastmes
2 tomatit
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 spl ketšupit või tomatipastat
1 tl suhkrut
soola
sidrunipipart

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Samal ajal prae hakitud sibul pannil klaasjaks ja lisa hakitud küüslauk koos hakitud tomatitega. Prae nii kaua, kui tomatid juba lagunevad ja lisa siis tuunikala tomatikastmes ja ketšup või tomatipasta. Maitsesta soola, suhkru ja sidrunipipraga.. Kui tundub, et kaste on liiga kuiv, lisa natukene vett. Kurna pasta ja kalla see pannile ning sega koos kastmega läbi. Serveeri rooga koheselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar