Vaja läheb:
600 g sealiha (nt juba valmis tükeldatud guljašši kuubikuid)
1 sibul
2 porgandit
200 g šampinjone
1 väiksem porrulauk
2 küüslauguküünt
7 dl sealihapuljongit
3 spl jahu
1 dl tomatipüreed
õli
soola, pipart, suhkrut
Haki sibul, küüslauk ja viiluta porrulauk. Koori porgandid ja lõika nendest umbes 2-3 cm pikkused ribad, viiluta šampinjonid. Kuumuta suurel pannil õli ja lisa sinna sibul, porgand, porrulauk ja küüslauk. Prae umbes 5 minutit ja seejärel lisa ka šampinjonid. Kuumuta veel 5 minutit. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja lisa sinna lihakuubikud ja pruunista need. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa seejärel jahu. Pane praetud köögiviljad liha hulka, lisa puljong ja tomatipüree. Maitsesta suhkruga ja vajadusel veel soola ja pipraga. Lase aeg-ajalt segades madalal kuumusel podiseda 1,5 tundi kuni liha on täitsa pehme.
Serveeri hautist kartulite, riisi või miks ka mitte pastaga.