esmaspäev, 27. veebruar 2012

Piimakissell kookoshelvestega



Mina eriti kissellidest lugu ei pea, kuid see piimakissell viib lausa keele alla, kuna tegu pole just kõige tavalisema piimakisselliga. Nimelt muudavad kookoshelbed ja šokolaad selle kisselli tõeliselt nauditvaks magustoiduks.
Retsept on mõeldud kahele portsjonile

Vaja läheb:
300 g piima
14 g maisitärklist (võib kasutada ka kartulitärklist)
40 g suhkrut
30 g kookoshelbeid
160 g vett
vanillsuhkrut

Šokolaadikaste:
30 g šokolaadi
10 g rõõska koort 10 %

Kuumuta piim keemiseni ja lisa suhkur. Lisa veega segatud tärklis ja siis kookoshelbed ning kuumuta keemiseni. Maitsesta kisselli vanillsuhkruga. Jahuta kissell maha.
Šokolaadikastme jaoks pane potti šokolaad ja koor, kuumuta kuni šokolaad on sulanud.
Serveeri kisselli jahtunult koos šokolaadikastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar