Vaja läheb:
1 pakk praadimiseks mõeldud köögiviljasegu (u 400-450 g)
1 dl rõõska koort 10 %
100 g riivitud juustu
2 küüslauguküünt
toiduõli praadimiseks
soola
jahvatatud valget pipart
kuivatatud rorsmariini
Puhasta küüslauguküüned, haki peeneks ja prae õlis läbi. Sega praetud küüslauk köögiviljade hulka, maitsesta soola, jahvatatud valge pipra ning kuivatatud tüümianiga. Aseta köögiviljasegu vormi. Kalla köögiviljade peale rõõska koort. Küpseta vormi 200 kraadises ahjus 20 minutit. Seejärel raputa pinnale riivitud juustu ning küpseta köögiviljagratääni veel 10 minutit ahjus, kuni juust on kaunilt sulanud.
Sellest portsjonist piisab kahele sööjale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar