laupäev, 23. juuni 2012

Manna-kohupiimavorm


See lihtsasti valmistatav magustoit paitab kõhtu. Manna-kohupiimavorm maitseb hästi nii soojalt kui ka jahtunult, mulle isiklikult maitseb jahtunult rohkem. Paku seda magusrooga meelepärase kisselli juurde või söö kasvõi niisama, maitseb ühtemoodi hästi.

Vaja läheb:
200 g kohupiimapastat
2 muna
100 g hapukoort
1 dl nisumannat
1 dl suhkrut


Vahusta toasoojad munad koos suhkruga heledaks kohevaks vahuks, lisa hulka kohupiimapasta, hapukoor ja nisumanna. Vala segu võitatud vormi, hästi  sobib piklik keeksivorm. Küpseta manna-kohupiimavorm 200 kraadi juures 30 minutit või kuni pind on kaunilt kuldkollane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar