reede, 27. juuni 2014
Kodukootud kondenspiim
Mida teha liitrise piimapakiga, mille kõlblik kuni on kohe varsti lähenemas ja samas kohe ei leia sellele piimale kasutust. Üheks ideeks on keeta endale ise kokku kondenspiima. Retsept teada tuntud Ragne bogist. Mõnus on seda krõbistada koos küpsistega, süüa koos pannookidega või kasutada mõne maitsva koogi valmistamisel. Igal juhul au kondenspiimale!
Vaja läheb
1 liiter piima 2,5% või 3,5%
300 g suhkrut
Kalla piim ja suhkur potti. Kuumuta keskmisel kuumusel aeg-ajal segades umbes tund aega, kuni kondenspiima paksenemiseni. Kui soovid karamellisemat tulemust, kuumuta segu kauem.
Mina sain sellest kogusest peaaegu 500 g kondenspiima. Head maiustamist!
Sildid:
Kondenspiim
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar