neljapäev, 22. märts 2012
Kanapasta
Pastatoitude võlu peitub selles, et üldiselt valmivad need kiiresti ja maitsevad hästi. See kanapasta retsept leiab minu köögis palju kasutust, eriti argipäevadel, sest siis ei ole nii palju aega köögis mässata, kuigi tegelikult tahaks.
Vaja läheb:
400 g meelepärast pastatoodet (nt penned või spagetid)
400 g kanafileed
200 ml rõõska koort 10 %
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu
100 g porrulauku (hele osa)
toiduõli
soola
jahvatatud musta pipart
Lõika kanafileed kuubikuteks ja porrulauk õhukesteks ratasteks. Aja õli pannil kuumaks ja lisa kuubikuteks lõigatud kanafilee, kui kana hakkab juba värvuselt heledaks muutuma, lisa ka ratasteks lõigatud porrulauk. Kuumuta, kuni kana ja porrulauk on pehmed. Maitsesta soola ja pipraga. Aja soolaga maitsestatud vesi potis keema, kalla sinna meelepärast pastatoodet ja keeda al´ denteks ehk pasta peab veel olema veidi krõmps (umbes 8 minutit). Kurna vesi. Kalla rõõsk koor kana ja porrulaugu hulka, lisa ka toorjuust. Kuumuta ning sega kaste ühtlaseks. Kalla kaste äsjakeedetud pasta peale ja tõsta ettevaatlikult segamini. Serveeri pastat koheselt.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar