kolmapäev, 14. märts 2012

Riisivaht virsikutega


Riisipuder vaarikamoosiga on äraütlemata hea, kuid jahtunud riisipuder koos vahustatud rõõsa koorega on veelgi maitsemeeli erutavam. Kui keeta riisiputru, siis soovitan kasutada ka vaniljekauna, sest siis võibki seda magustoitu sööma jääda.

Vaja läheb:
1 dl pudruriisi
3 dl vett
1 dl piima
virsikukonservi (4 poolitatud virsikut)
2 dl rõõska koort 35 %
4 spl suhkrut

Keeda riis tasasel tulel poolpehmeks, lisa piim ja keeda kuni puder on valmis. Maitsesta soovi korral suhkru ja näpuotsatäis soolaga ning jäta jahtuma. Lõika poolitatud virsikud kuubikuteks. Vahusta rõõsk koor koos suhkruga, lisa jahtunud riisipuder ja kuubikuteks lõigatud virsikud. Sega läbi ja serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar